A kórház műtéti és diagnosztikai tömbje lehetővé teszi, hogy a korszerű egészségügyi struktúra részeként európai szinten lássuk el a hozzánk fordulókat. Korszerű diagnosztika, széles spektrumú műtéti ellátás, körültekintő és humánus ápolás biztosítják az észszerű és gyors kivizsgálást, a leghatékonyabb terápia megválasztását.

Hiszünk abban, hogy magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást csak a vonatkozó szakmai, jogi, etikai és gazdasági előírások messzemenő figyelembevételével lehet biztosítani. Kizárólag így érhetjük el, hogy pácienseink minden szempontból biztonságban érezzék magukat nálunk, ami pedig alapfeltétele annak, hogy segítségünkkel megőrizzék vagy visszanyerjék egészségüket.

Nagy hangsúlyt fektetünk valamennyi érdekelt fél igényeinek és elvárásainak megismerésére. Pácienseink igényeinek magas szintű kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóink és külsős partnereink elégedettségére is.

Fontosnak tartjuk, hogy egészségügyi szolgáltatásunk minősége objektív szempontok alapján is mérhető, valamint független auditok által ellenőrizhető legyen. Ezt biztosítja a MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány és a Magyar Egészségügyi Ellátási standardok (MEES 1.0) szerinti integrált minőségirányítási rendszerünk kidolgozása, működtetése, tanúsíttatása és fenntartása.

Integrált minőségirányítási rendszerünk részletesen szabályozza a bejelentkezés, a vizsgálatok, a kezelések, a gondozás, a diagnosztika folyamatai mellett többek között a dokumentálás, a betegjogok, a panaszkezelés, és az adatvédelem kérdéseit.

Orvosaink a modern gyógyítás iránt elkötelezett, kiváló szakmai képzettséggel, nagy gyakorlattal rendelkező, elismert szakemberek.

A rendelőkben, műtőkben és a fekvőbeteg-részlegen dolgozó egészségügyi szakdolgozóink tudásukkal, gyakorlati tapasztalatukkal és humánus szemléletükkel mind a páciensek biztonságát, magas színvonalú ellátását és gyógyulását szolgálják.

Dolgozóink képzéséről és továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk, hogy követni tudják az egészségügy fejlődését, és ismerjék a különböző szakterületekhez kapcsolódó legújabb tudományos eredményeket és technikai lehetőségeket.

Nagy figyelmet fordítunk a szervezeti tudás fejlesztésére, a magas színvonalú belső és külső kommunikációra is.

Beszállítóink csak magas minőségű, élvonalbeli termékeket kínáló, illetve jó referenciákkal rendelkező, megbízható szolgáltatást nyújtó cégek lehetnek.

Kórházunk vezetősége folyamatosan ellenőrzi integrált minőségirányítási rendszerének működését, fokozza annak hatékonyságát, valamint gondoskodik a minőséggel kapcsolatos céljainak megvalósításához szükséges erőforrásokról.