Szerdán délután a Budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztályának csapata, élükön Dr. Golopencza Péter osztályvezető főorvossal, valamint Dr. Tóth Tamással és Dr. Galgóczi Péterrel, elindította az alapfokú újraélesztési ismeretek oktatását a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ dolgozói számára. 

Az oktatás célja, hogy felkészítse a nagy forgalmú intézmény dolgozóit arra, hogyan nyújtsanak elsősegélyt vészhelyzet esetén, amíg a mentők meg nem érkeznek. Ez a kezdeményezés kiemeli a Bajcsy Kórház elkötelezettségét közösségünk egészsége és biztonsága iránt. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ dolgozói közössége nagy figyelemmel és elkötelezettséggel vett részt ezen a fontos képzésen. A fotókon is látható, mennyire odafigyeltek minden egyes részletre és gyakorlatra. 

Ezúton szeretnénk megköszönni Dr. Golopencza Péternek, Dr. Tóth Tamásnak és Dr. Galgóczi Péternek, hogy időt és szakértelmet szántak arra, hogy megosszák tudásukat, és hozzájáruljanak egy biztonságosabb közösség kialakításához!

Külön köszönet illeti a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központ csapatát is, mert ilyen nyitottak voltak az életmentő ismeretek elsajátítására. Büszkék vagyunk Önökre, és arra, hogy együtt dolgozhatunk közösségünk biztonságának javításán! 

 

 

Beszámoló az eseményről: