Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet új weboldalán!

Pácienseink számára naprakész információt szeretnénk biztosítani az intézet szolgáltatásairól, így a weboldal tartalmára vonatkozó észrevételeiket a weboldal@bajcsy.hu e-mail címre várjuk!

Szíves visszajelzésüket ezúton is Köszönjük!

Tovább

Laboratórium

Laboratóriumunk J0 szintű, azaz vérvételi hely. Itt fogadjuk a területen levett vérmintákat is. A J1-es szintű vizsgálatokra a vérmintákat a Bajcsy-Zsilinszky Kórház, a J2-es szintűeket a kistarcsai Flór Ferenc Kórház laboratóriumába szállítjuk. A Bajcsy kórház eredményei a mintavétel napján késő délután az EESZT-ben elérhetők, vagy másnap nyomtatva veheti át a beteg, vagy írásbeli meghatalmazottja. A kistarcsai leletek általában 10-14 nap után készülnek el.

 

Előjegyzés:

+36-30–511-7052

Részletes információk

Az aktuális rendelési időről a tervezett orvosi beosztásból tájékozódhat.

Osztály típusa:

Járóbeteg-szakellátás

Ellátott szakma:

Diagnosztika

Ágyak száma:

0 db

Telefonszám:

 +36-30–511-7052

+36-1-432-9540/ 2123;

  • „Szakorvosi beutalóval, és a szakrendelésen (naponta 11:00-13:00 között: tel.: +3630-511-7052) történő előjegyzés alapján igénybe vehető szakrendelés!” ÉS
  • A J2 szintű vizsgálatokra a kistarcsai Flór Ferenc Kórház (Synlab) Laboratóriumába címzett külön beutalót kérünk!”

„Kérjük, hogy terheléses vércukor vizsgálatra 7:30-ra pontosan érkezzenek, és jelezzék is az asszisztensnek, hogy terheléses vércukor vizsgálatra jöttek! A később jövő betegek új időpontot kapnak! Ennek oka, hogy a vizsgálathoz két vérvétel (0, és 120 perces) szükséges, és a mintákat a szállításra még elő is kell készítenünk!

 

A házirendről bővebben erre a linkre kattintva tájékozódhat.

 

Az Osztály tevékenységéhez kapcsolódó beleegyező nyilatkozatok ezen a linken érhetőek el.

-

A épület Fsz 01-02